Trail Adventure in CBC area - Descoperă Parcul Natural Porțile de Fier

Hai cu noi într-o aventură de hiking marca Trail Adventure in CBC area, să descoperim Parcul Natural Porțile de Fier!

Expediția are o perioadă de derulare de 4 zile (20 - 23 iunie 2020), timp în care ne vom aventura într-o drumeție pe cărările ce ne poartă către Porțile de Fier, pentru a descoperi zone naturale și istorice fascinante, ce oferă o priveliște excepţională, aici fiind numeroase zone de belvedere.

 

Dacă vrei să te alături aventurii noastre, te invităm să îți iei gașca de prieteni, familia, colegii de la muncă sau chiar și vecinii și să evadați din orașul gri, pentru a descoperi un alt colţ de Românie, un loc în care muntele se contopeşte impresionant cu Dunărea. Traseul Trescovăţ din Parcul Natural Porţile de Fier este pentru ecoturişti un prilej de a-şi încărca sufletul cu imaginea unor peisaje unice în felul lor, de un pitoresc nemaiîntâlnit în altă parte a ţării.

 

Pachetul turistic de aventură oferit de noi, prin proiectul „Green Tourism Products”, este unul flexibil și, cum ne place nouă să spunem pe șleau, fără bătăi de cap, de tip Do it yourself, astfel încât tu și gașca să aveți libertatea să alegeți când și unde vreți să plecați în drumeție, avându-ne pe noi alături de voi în calitate de călăuze.

 

Ce oferim?

- o varietate bogată de trasee inedite didentificate în regiunea transfrontalieră româno-bulgară;

- aplicație mobilă cu harta interactivă cu traseele turistice – GreenTourPro (vezi logo);

- echipament necesar pentru campare în mijlocul naturii;

- echipament pentru drumeții;

- ponturi din seria tips & tricks pentru a vă face aventura cât mai frumoasă.

Toate acestea cu titlu gratuit!

 

Cine poate participa?

- pachetul turistic este destinat unui număr limitat de participanți. Numărul maxim de participanți este 20, iar principiul este „Primul venit, primul servit”.

OBS. Participanții își asumă responsabilitate cu privire la pregătirea fizică necesară parcurgerii traseelor de drumeție/ maraton pe asfalt/teren accidentat, pe durata mai multor ore.

 

Echipament:

La cerere, va fi pus la dispoziția participanților următorul echipament cu titlu gratuit exclusiv pe durata derulării aventurii, ce va fi predat în baza unui proces-verbal:

- corturi,

- saci de dormit,

- rucsacuri de drumeție,

- bețe de drumeție,

- mobilier camping –mese, scaune pliabile, echipamente și accesorii de gătit,

- minilopeți,

- lanterne frontale.

 

Punct de înregistrare|ridicare/predare echipamente:

 

OBS. Echipamentele vor fi predate în ziua și în ora specificate de Organizator. Participanții își asumă responsabilitatea cu privire la echipamentele primite în aventură, pierderea/ deteriorarea oricăruia dintre echipamente conducând automat la  achitarea contravalorii acestuia/achiziționarea unuia identic/cu aceleași specificații tehnice cu cel pierdut/deteriorat.

 

Nu mai sta pe gânduri și hai cu noi în aventură! 

Detalii organizatorice specifice vor fi furnizate telefonic fiecărui participant în parte.

 

Hiking is the best way to discover natural beauties and to explore the wild life!

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu