Trail Adventure in CBC area - Hai cu noi pe un traseu nou-nouț de drumeție pe malul Dunării

Hai cu noi într-o aventură de hiking marca Trail Adventure in CBC area, să descoperim un nou traseu de drumeție pe malul Dunării!

Expediția are o perioadă de derulare de 4 zile (10 - 14 februarie), timp în care ne vom aventura într-o drumeție pe cărările ce șerpuiesc prin pădurea deasă de pe malul Dunării, pentru a descoperi iarna.

Dacă vrei să te alături aventurii noastre, te invităm să îți iei gașca de prieteni, familia, colegii de la muncă sau chiar și vecinii și să evadați din orașul gri, pentru a descoperi peisaje naturale unice pe noul traseu turistic propus de noi – Chiciu – Ciocănești, zonă recunoscută și mult-îndrăgită de vânătorii pasionați.

 

Traseul de drumeție: https://www.greentourpro.eu/route/18-calarasi-hiking

 

Pachetul turistic de aventură oferit de noi, prin proiectul „Green Tourism Products”, este unul flexibil și, cum ne place nouă să spunem pe șleau, fără bătăi de cap, de tip Do it yourself, astfel încât tu și gașca să aveți libertatea să alegeți când și unde vreți să plecați în drumeție, avându-ne pe noi alături de voi în calitate de călăuze.

 

Ce oferim?

- o varietate bogată de trasee inedite identificate în regiunea transfrontalieră româno-bulgară;

- aplicație mobilă cu harta interactivă cu traseele turistice – GreenTourPro (vezi logo);

- echipament pentru drumeție;

- pentru a veni în întâmpinarea celor din afara municipiului Călărași, am ales ca punct de plecare zona Chiciu, având în vedere existența structurilor de cazare și a restaurantelor de pe malul Dunării;

- ponturi din seria tips & tricks pentru a vă face aventura cât mai frumoasă.

Toate acestea cu titlu gratuit!

 

Cine poate participa?

- pachetul turistic este destinat unui număr limitat de participanți. Numărul maxim de participanți este 20, iar principiul este „Primul venit, primul servit”.

OBS. Participanții își asumă responsabilitate cu privire la pregătirea fizică necesară parcurgerii traseelor de drumeție, pe durata mai multor ore, precum și a echipamentului ales în contextul condițiilor meteo prevăzute în perioada stabilită pentru aventura de hiking.

 

Echipament:

La cerere, va fi pus la dispoziția participanților următorul echipament cu titlu gratuit exclusiv pe durata derulării aventurii:

- rucsacuri de drumeție,

- bețe de drumeție,

- lanterne frontale.

 

Punct de înregistrare|ridicare/predare echipamente:

OBS. Echipamentele vor fi predate în ziua și în ora specificate de Organizator. Participanții își asumă responsabilitatea cu privire la echipamentele primite în aventură, pierderea/ deteriorarea oricăruia dintre echipamente conducând automat la  achitarea contravalorii acestuia/achiziționarea unuia identic/cu aceleași specificații tehnice cu cel pierdut/deteriorat.

 

Știm! E iarnă! Este frig! Dar nu uita drumeția și prietenia fac echipă bună pe frig!

Așa că nu mai sta pe gânduri și hai cu noi în aventură! 

Detalii organizatorice specifice vor fi furnizate telefonic fiecărui participant în parte.

 

Hiking is the best way to discover natural beauties and to explore the wild life!

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu