Pregătim o nouă rundă de evenimente marca RUN for FUN!

De această dată, evenimentele vor fi organizate de partenerii de la ARETE-SPORT, care ne promit multă distracție și adrenalină la Belogradchik, unde vom alerga în mijlocul naturii, pe covor de frunze ruginii.

Ediția de toamnă RUN for FUN este despre bucuria de a face mișcare în aer liber, printre peisaje încântătoare oferite de natură în luna lui Brumar.

Evenimentele sunt destinate iubitorilor de natură, alergătorilor amatori și profesioniști, care doresc să-și testeze și să-și depășească limitele, într-un cadru natural mirific, în zona Belogradchik, unde găsim unul din cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

Belogradchik este renumit pentru peisajul format din stânci erodate de vânt și precipitații, formate acum 200 de milioane de ani.

Considerate unele dintre Minunile Naturale ale Lumii, stâncile ocupă o suprafață de 598,7 ha și se întind pe o lungime de 30 km. Acestea au o înălțime ce variază între 230 și 620 m față de nivelul mării. Locuitorii din Belogradchik au dat nume stâncilor cu „forme speciale” spre exemplu: Adam și Eva, Leul, Călugărul, Călărețul, Ursul etc..

Mai multe informații despre obiectivele turistice aflate în zona Belogradchik aflați aici.

Stay tuned for details & registration @greentourpro.eu

Galerie media

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu