RUN for FUN – Călărași: Distracție în aer liber!

Sâmbătă s-a dat startul primei ediții a RUN for FUN la Călărași! Parcul Dumbrava, locul de desfășurare a evenimentului sportiv, a fost plin de alergători români și bulgari - de la amatori de mișcare la sportivi de performanță -, dornici să se distreze prin mișcare în aer liber. 

Peste 250 de persoane, de la copii la persoane în vârstă, s-au aliniat la start, cu emoții și poftă de distracție, cu toate că vremea a fost mai puțin prietenoasă. 

Prin evenimentul RUN for FUN s-a lansat campania împotriva sedendarismului, ce are ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos și prin care se dorește ca sportul să devină „materie obligatorie” în viața tuturor. 

Surpriza RUN for RUN a fost prezența uneia dintre cele mai importante atlete a României, Constantina Diță, singura campioană olimpică la maraton a țării noastre, care a deschis oficial evenimentul și a alergat alături de toți participanții, în calitate de simbol național al anduranței și voinței absolute, fiind una dintre cele mai active susținătoare a mișcării în aer liber și promotoare a sportului de masă. 

Evenimentul de alergare a reprezentat o cursă euforică, necompetitivă, fără podium și fără costuri de înscriere, prin care s-au celebrat bucuria și distracția, prin mișcare. La final, participanții au fost recompensați pe scenă cu multe surprize, constând în diferite materiale promoționale realizate în cadrul proiectului „Green Tourism Products”. 

RUN for FUN este despre prieteni, familie și despre toate lucrurile pe care le iubim! Felicitări tuturor participanților! 

RUN for FUN – Călărași, care promite o a doua ediție la anul, cu mai multe surprize și mai multă distracție, s-a derulat sub egida „Green Tourism Products”, proiect implementat de Asociația Club Sportiv ACTIS Călărași, în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria, Axa prioritară 2 „A green region” („O regiune verde”). 

„Green Tourism Products” este un proiect realizat în parteneriat de Asociația Club Sportiv ACTIS Călărași, în calitate de lider de proiect, împreună cu Asociația ARETE - SPORT din Vidin și Asociația pentru Îmbunătățirea Relațiilor Interumane (AIRI) „Harald Gormsson” din Mavrodin, în calitate de parteneri. Contractul de finanțare a fost semnat în vara anului 2018 și are o perioadă de derulare de 18 luni, până în luna ianuarie 2020. În cadrul proiectului „Green Tourism Products” au fost dezvoltate, pentru iubitorii de natură și mișcare în aer liber, produse turistice inedite, prin evenimente de drumeții și de alergare în zona siturilor naturale și culturale din regiunea transfrontalieră româno-bulgară.

Galerie media

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu