2021 – Un nou început. O nouă serie de aventuri – Trail Adventures in CBC area

Iată-ne în 2021! Trebuie să recunoaștem că abia așteptam să închidem ușile lui 2020, dar nu mă refer la anul care ne-a adus bucurii peste măsură și reinventarea noastră constantă. Mă refer la acel an terifiant, care a fost pentru noi toți anul în care am descoperit cât de vulnerabili suntem în fața hazardului (creat sau nu de om) și ce înseamnă să ne temem pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă... anul care ne-a adus Covid în viețile noastre nu perfecte, dar cel puțin sigure (în termeni generali), predictibile și fericite pentru lucrurile mărunte pe care obișnuiam să le facem alături de oameni dragi nouă, alături de oameni care împărtășesc aceleași pasiuni ca noi.

La începutul anului trecut, odată cu finalizarea proiectului „Green Tourism Products”, am creionat o serie de evenimente de alergare și drumeții, pe care abia așteptam să le organizăm cu fast, cu același entuziasm caracteristic nouă (cel puțin egal cu sentimentul ală cu care treci de Finish line. Feel me?!), pentru un număr cât mai mare de iubitori de mișcare în mijlocul naturii.

Din păcate suntem în continuare într-o situație care nu ne oferă certitudinea că anul acesta vom putea organiza în condiții de siguranță evenimente destinate unui număr mare de amatori de mișcare, așa cum au fost primele ediții marca RUN for FUN realizate în perioada de implementare a proiectului „Green Tour Pro”.

Anul trecut au fost emise periodic resticții legate de organizarea de evenimente, care nu s-au putut bucura de un număr de participanți mai mare de 20. Din acest motiv, anul trecut l-am dedicat aventurilor de hiking, organizând în total patru drumeții în aria riverană Dunării, pe malul românesc. În Bulgaria, restricțiile au fost ceva mai drastice, motiv pentru care nu am putut să ne aventurăm în drumeții pe traseele de hiking identificate de-a lungul Dunării.

Cu speranța că în acest an vom putea pleca în cât mai multe aventuri de hiking și, mai ales, că vom reuși să ne (re)întâlnim cu toții la un bine-meritat RUN for FUN în Călărași, la mare sau pe meleagurile Bulgariei, vă lăsăm să frunzăriți ca retrospectivă a anului trecut câteva fotografii de la 2020 Trail Adventures proaspăt scoase de la naftalină. :) 

Galerie media

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu