Concursuri de creație digitală pe rețelele sociale despre protejarea apelor

Pentru iubitorii de natură și cei interesați de protecția mediului vă anunțăm că s-a lansat un super concurs de creație digitală!

Ești pasionat de tehnologie, social media și de crearea de conținuturi online? 

Ei bine, am identificat pentru tine o provocare tocmai bună pentru a-ți pune în valoare calitățile și a-ți dezvolta prezența online, printr-un conținut atractiv și original pe Facebook, Instagram și TikTok! 

Imaginează-ți o aplicație mobilă, pe care ai folosi-o pentru a proteja apele... Ce ar trebui să facă? Cui să se adreseze? Convinge-ți colegii de liceu și profesorul preferat să faceți echipă și propuneți lumii viziunea voastră despre ape.

Arată-le tuturor cum vezi viitorul brațului Borcea sau al fluviului Dunărea și participă la cea mai nouă provocare lansată de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă! 

Ai la dispoziție să alegi dintre trei super concursuri pe Facebook, Instagram și TikTok, în care trebuie să creezi conținut original și idei de aplicații mobile pe tema apelor. 

Fie că îți place să lucrezi singur, fie că vrei să te implici în acest proiect alături de colegii tăi, acum ai ocazia să ieși în față, să te exprimi, să te faci remarcat și să contribui activ la îmbunătățirea mediului înconjurător!

Pe lângă caracterul educativ, inovativ și creativ, te anunțăm că există și recompense pentru câștigători, ce vor fi premiați cu echipamente digitale, atât de utile pentru învățarea online. ????

Detalii despre cele 3 concursuri poți afla aici - www.rowmania.ro/concursuri.

 

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu