Constantina Diță - ambasadoarea Mondialului de semimaraton!

Constantina Diță, campioana olimpică la maraton (Beijing 2008), a fost numită ambasadoarea Campionatului Mondial de semimaraton din Gdynia, Polonia, care va avea loc sâmbătă, 17 octombrie.

Noi am avut onoarea de o avea alături de noi pe singura campioană olimpică la maraton a României la primul eveniment marca RUN for FUN organizat la Călărași în primăvara anului trecut. Constantina Diță, simbolul național al anduranței și voinței absolute, ni s-a alăturat inițiativei noastre de a promova un stil de viață sănătos prin sport, inițiativă pe care am demarat-o în cadrul proiectului „Green Tour Pro”.

Sportiva care a uimit lumea sportului mondial în 2008, la Jocurile Olimpice, devenind cea mai vârstică medaliată cu aur în istoria cursei de maraton, organizează în România una dintre cele mai îndrăgite competiții de alergare de talie internațională din București – Bucharest International 10K.

„Anul acesta nu am mai putut organiza Bucharest International 10K din cauza pandemiei, dar sper ca la anul totul să revină la normal. Este un eveniment în care am pus toată inima și puterea mea. Vestea că voi fi ambasadoarea competiției de la Gdynya mă onorează și arată că performanțele mele în atletismul mondial au făcut înconjurul lumii și au fost apreciate”, a declarat Constantina Diță, pentru Digi Sport.

Sursă: DIGISport.ro

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu