Lasă-ți mintea să alerge

Astăzi vă recomandăm o carte despre alergare, dar mai ales despre viață, care oferă nenumărate motive de reflexie și bucurie.

În Lasă-ți mintea să alerge, Deena Kastor dezvăluie cum a reușit să încorporeze beneficiile psihologiei pozitive în antrenamentul ei de bază, reușind să se așeze pe traiectoria de câștigătoare a curselor de alergare. Adunând laolaltă introspecții personale cu cercetări asupra creierului uman, această carte va atrage și va motiva atleți și alergători hotărâți, antrenori dedicați, dar și pe oricine interesat să își depășească limitele.

Lasă-ți mintea să alerge este o privire fascinantă în interiorul minții unei atlete, o poveste minunată despre succes și, mai ales, despre cum dezvoltarea unei atitudini pozitive, cu pași mici, poate să ne cultive și o latură competitivă.

Lasă-ți mintea să alerge ne oferă privilegiul de a observa cum mintea devine cucerirea cea mai de preț a Deenei Kastor în cariera ei de atletă.

În povestea Deenei Kastor am recunoscut motivele pentru care și mie îmi place să alerg, dorind mereu să ating limite noi. Este esențial ca optimismul să ne domine modul de a gândi și de a învăța. Cartea se adresează tuturor celor care se află în căutarea unui echilibru și a unui ritm sănătos în viață și sport.

Constantina Diță, maratonistă, medaliată cu aur la Olimpiada de la Beijing

Sportul te educă. Alergarea îți redă timpul personal.

 Sursă: pilotbooks.ro

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu