8 octombrie: Semimaratonul AS Călărași

Pe 8 octombrie rezervă-ți ziua pentru a alerga la Semimaratonul AS Călărași! Ne-am alăturat inițiativei Asociației Club Sportiv Alergarea de Sâmbătă în organizarea celui mai mare eveniment de alergare din județul Călărași.

Cu această ocazie vom pune la dispoziția asociației echipamentul pe care l-am achiziționat în perioada de implementare a proiectului „Green Tourism Products”, care vine să susțină promovarea atât a sportului la nivel local, cât și a orașului de pe malul Borcei, precum și a ariei transfrontaliere româno-bulgare.

Prin acest tip de eveniment, Călărașiul intră pe harta marilor concursuri de alergare destinate publicului larg, cu scopul de a promova mișcarea în aer liber și un stil de viață sănătos.

Gata să alergi în ritmul inimii tale?

 

Micuții campioni au propriile lor curse:

 

Pentru adulți, avem provocări pentru fiecare nivel:

Categorii de vârstă: 18-29 ani/ 30-39 ani/ 40-49 ani/ 50-59 ani/ 60+ ani.

Și nu se termină aici! After Party cu limonadă din partea casei te așteaptă! Atmosfera va fi electrică, plină de energie și veselie!

 

Salvează data: 8 Octombrie.

Înscrie-te acum și fii parte din aventura alergării!

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu