Bursă pentru liceenii sportivi

Pregătește-ți drumul către un viitor grozav cu o bursă Spark International Hybrid High School. Bursele sunt o modalitate uimitoare de a vă ajuta să economisiți pentru facultate și această bursă, în special, nu are decât avantaje.

Vei învăța într-un mediu internațional, vei avea o perspectivă globală, vei deschide porțile oricărei universități din lume și vei avea cel mai bun mediu de învățare.

Nu trebuie să fii cel mai bun, nu trebuie să fii perfect, nu trebuie să ai totul gândit pentru viața ta.

Credem că sportul are un impact mare asupra bunăstării unei persoane și dorim să arătăm sprijinul celor de la Spark tuturor elevilor care își urmăresc pasiunile în sport și doresc să-și continue educația.

Aceștia oferă 10 burse pentru fiecare elev de liceu care practică sport, precum tenis, călărie, baschet, fotbal, handbal, volei, înot, ciclism sau atletism.

 

Cine poate aplica?

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru elevii de liceu, inclusiv pentru clasa a XI-a, care practică sport de performanță sau fie doar din pasiune.

Această bursă este deschisă la nivel internațional. Asigurați-vă că citiți toate informațiile și cerințele de mai jos pentru a fi eligibil pentru proces.

Cerințe de aplicare

- Creează un videoclip despre tine și despre motivația de a câștiga o bursă Spark (până la 3 minute)

- Dovada competenței de limba engleză (nivel minim B1, susține testul oriunde sau susține-l în Spark)

- Orice dovadă a activităților extracurriculare care vă poate ilustra pasiunea sau talentul în sport

- Scrisoare de recomandare de la unul dintre antrenorii dvs. de sport.

Trimiteți toate cele de mai sus solicitate la admissions@spark.school

 

Acordarea unei burse

Bursa acoperă între 30 și 100% din școlarizare pentru toți cei patru ani de liceu. Numărul și valoarea burselor acordate vor fi stabilite de Comisia de burse. Bursele sunt acordate candidaților pe baza excelenței demonstrate printr-un proces de evaluare competitivă.

Bursele sunt acordate de Comitetul de burse după o analiză atentă a profilului elevului, a performanței academice, a activităților extracurriculare și a intereselor, așa cum se reflectă în dosarul de candidatură al elevului, a valorilor personale și etice reflectate în eseul personal și în timpul interviului, circumstanțe speciale.

Bursele sunt acordate la discreția Comitetului de burse. În timpul procesului de selecție, comisia poate solicita dovezi suplimentare privind circumstanțe speciale sau nevoi financiare, pentru a lua o decizie finală în alegerea câștigătorilor. Acest program nu discriminează în funcție de rasă, cultură, sex, orientare sexuală, dizabilitate, statut socio-economic sau alți factori fără merit.

Află mai multe detalii aici.

 

 

 

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu