DANUBEMAN, prima competiție de triatlon ce va avea loc la Călărași

În spatele oricărei idei extraordinare sunt întotdeauna oameni extraordinari - Sebastian Ghioca, ambasador de fapte bune, pune Călărașiul pe harta competițiilor de triatlon

 

DanubeMan este o competiție de triatlon ce va debuta în acest an, în data de 27 mai, și propune sportivilor amatori 4 probe: supersprint, sprint, olimpic și half.

Competiția, ce va avea avea loc pentru prima dată la Călărași, este organizată de către Sebastian Laurențiu Ghioca.

Află mai jos detalii despre această competiție în premieră în orașul de pe malul Borcei direct de la organizator, Sebi Ghioca, ambasadorul de fapte bune din Călărași.  

 

Vă pot spune că este un vis de-al meu, care aproape s-a împlinit. Pe data de 27 mai, DanubeMan va avea loc în municipiul Călărași și este o competiție care face parte din Federația Națională de Triatlon. Acesta se adresează tuturor sportivilor, legitimați sau amatori, vor veni cadeți, mai multe categorii de vârstă, iar premiile vor fi pe măsură.

Sperăm ca vremea să țină cu noi, deoarece temperatura apei este foarte importantă.

Primul start va avea loc la ora 7 dimineața, iar traficul va fi închis pe toată șoseaua DN3.

Alergătorii vor avea parte de o surpriză placută, deoarece traseul include și Grădina Zoo din Călărași.

Site-ul este prezent de mai bine de o lună, iar înscrierile au început de pe data de 5 decembrie și se vor încheia pe data de 20 mai.

Chiar dacă acest concurs va avea loc peste câteva luni, tricourile de participare sunt pregătite.

Condițiile de participare sunt următoarele: să fie declarat apt din punct de vedere medical, iar pentru minori, adeverință din partea părinților din care să rezulte faptul că aceștia sunt de acord cu participarea copilului la Triatlon.

(…) Așteptările mele privind acest eveniment sunt ca la start să fie în jur de 300 - 350 de persoane.

Învit toți călărășeni la start, să îndrăznească mai mult, deoarece vor primi înzecit înapoi, iar satisfacțiile vor fi pe măsura așteptărilor. Cu siguranță, majoritatea campionilor vor fi prezenți la START și se va vedea ce înseamnă efort dus la extrem.

Pe site-ul DanubeMan.ro este o secțiune dedicată copiilor aflați în dificultate și doresc să anunț că atât participanții, cât și cei care vizitează site-ul, pot dona pentru a veni în sprijinul copiilor nevoiași. Se poate dona printr-un simplu SMS sau printr-un virament bancar la un cont care este pe pagina site-ului., a declarat Sebastian Ghioca.

 

Interviu realizat de Canal SUD

Proiectul “Green Tourism Products” (Green Tour Pro) ROBG291 este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională in cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.
Valoarea totală eligibilă a proiectului: 498 884.65 euro
Valoarea contribuției UE: 424 850.04 euro FEDR

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Inițiatorii site-ului sunt singurii responsabili de informațiile prezentate în site.
www.interregrobg.eu